سبک زندگی

چگونه میوه ها و سبزیجات را تازه نگه داریم؟ (12 ترفند ساده و جالب)

چگونه میوه ها و سبزیجات را تازه نگه داریم؟ (12 ترفند ساده و جالب). شما مقدار زیادی میوه و سبزیجات دارید زیرا آرامش اما می توانید با استفاده از چند ترفند ساده از آن جلوگیری کنید تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات از هدر دادن آنها خودداری کنید و آنها را برای مدت طولانی تری نگه دارید.


1. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: انواع توت ها

قبل از توت فرنگی، تمشک و بقیه توت ها را در یخچال بگذارید و با مخلوط آب و سرکه (به نسبت 3 به 1) بشویید. این ترکیب آنها را ضد عفونی می کند و از کپک محافظت می کند که می تواند ماندگاری آنها را در یخچال افزایش دهد. سعد آنها را با آب بشویید و کاملا خشک کنید.


2. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: کاهو

تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات

کاهو زیادی خریده اید و نمی خواهید همه آن را در سالاد بریزید؟ برگ های اضافی کاهو را در ظرفی بریزید و روی آن یک دستمال کاغذی قرار دهید سپس روی آن را کاملا سلفون بپوشانید.

حوله های کاغذی رطوبت را جذب می کنند و همین باعث قهوه ای شدن و چروک شدن برگ ها می شود. اگر حوله خیس شد آن را بردارید و با حوله دیگری جایگزین کنید. ترفند دیگر: مقداری نمک روی برگ ها بپاشید تا رطوبت اضافی جذب شود.


3. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: آووکادو

آووکادو قند خون را کاهش می دهد

آووکادو حاوی آنزیم هایی است که وقتی در معرض اکسیژن قرار می گیرد، رنگدانه قهوه ای تولید می کند، به همین دلیل است که وقتی آووکادو نصف می شود و در یخچال قرار می گیرد، به سرعت خراب می شود.

برای جلوگیری از این مشکل، مقداری آب لیمو به آن تزریق کنید (این کار را با آووکادوی پوره شده نیز می توانید انجام دهید). اسید سیتریک حداقل یک روز از قهوه ای شدن آن جلوگیری می کند. همچنین می توانید برش های آووکادو را با تکه های بزرگ پیاز خرد شده نگهداری کنید. همان گازهایی که هنگام خرد کردن پیاز چشم‌ها را می‌سوزاند، از اکسید شدن داخل آووکادو جلوگیری می‌کند. تا زمانی که پیاز فقط با پوست آووکادو در تماس باشد، طعم آن را تحت تاثیر قرار نمی دهد.


4. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: هویج

هویج

برای جلوگیری از خشک شدن و چروک شدن هویج که باعث پیری و چروک شدن هویج می شود، اگر هویج کامل می خرید، برگ های آن را خرد کنید.

هویج با رطوبت بهتر عمل می کند، بنابراین آنها را در یک کاسه آب قرار دهید، روی ظرف را با سلفون محکم بپوشانید و در یخچال قرار دهید. یا هویج ها را قبل از گذاشتن در یخچال در یک نایلون حباب دار بپیچید: اگر نمی خواهید هویج را در آب خیس کنید، این کار باعث می شود رطوبت کافی به هویج برسد.


5. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: لیمو

درمان طبیعی شوره سر

اگر برای غذا یا نوشیدنی نیاز به فشار دادن یک لیمو دارید، به جای اینکه آن را از وسط نصف کنید، تمام لیمو را با چنگال یا سیخ سوراخ کنید. به این ترتیب به اندازه نیاز از آبلیمو استفاده می کنید بدون اینکه کل لیمو خشک شود. نکته ای را از معلم باغبانی بشنوید. دمای ایده آل برای آهک 13 درجه است یعنی سرمای یخچال برای آن مناسب نیست بنابراین بهترین روش نگهداری آن در جای خنک است.


6. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: پیاز

انواع پیاز (خواص پیاز)

چگونه پیاز را تازه نگه داریم عجیب به نظر می رسد، اما مواد تور مانند به پیازها اجازه می دهد هوای کافی دریافت کنند که به تازه نگه داشتن آنها کمک می کند. خیلی راحت پیازها را داخل جوراب شلواری بریزید، بین هر پیاز یک گره بزنید. از جوراب شلواری نو استفاده کنید تا خورش بوی پایتان ندهد.


7. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: سیب زمینی

مواد غذایی ضد پیری

به تازه نگه دارید سیب زمینیبین آنها یک سیب قرار دهید. سیب گاز اتیلن تولید می کند که سیب زمینی شما را بیش از هشت هفته تازه نگه می دارد. فقط بعد از این مدت با آن سیب زمینی های جوانه زده خداحافظی کنید و آنها را دور بریزید.


8. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: سیب

سیب ضد سرطان

سیب های ورقه شده غذای خوبی برای سرو یا تزیین هستند سالاد هستند، اما آنهایی که قهوه ای می شوند جذاب نیستند. برش های باقی مانده را در یک کاسه آب نمک سرد (1/2 قاشق چای خوری در لیتر یا آن را در داخل میوه تست کنید) برای جلوگیری از اکسید شدن. بعد از پنج دقیقه برش ها را خشک کنید و در یک کیسه پلاستیکی دربسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.


9. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: کرفس

کرفس

برخلاف کیسه های پلاستیکی، فویل به گاز اتیلن اجازه خروج می دهد. وقتی اتیلن در یک کیسه پلاستیکی به دام می افتد، باعث می شود رطوبت و فساد سریعتر اتفاق بیفتد.


10. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: موز

تازه نگه داشتن میوه

گاز اتیلن این نیز مقصر است، اما جدا کردن موز از دسته و پیچیدن ساقه هر کدام در سلفون می تواند مانع از انتشار گاز شود. اگر اخیراً موز زیادی خریده‌اید، پوست آن را بگیرید و در فریزر نگهداری کنید تا به اسموتی‌ها اضافه کنید. موز نیز مانند لیمو به دمای 13 درجه نیاز دارد.


11. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: گوجه فرنگی

استفاده از گوجه فرنگی برای مراقبت از پوست

گوجه فرنگی آنها سرما را دوست ندارند، اگر آنها را در یخچال نگه دارید طعم و بافت ایده آل خود را از دست می دهند. همچنین وقتی آنها را روی کابینت می گذارید اگر ساقه شان را جدا می کنید روی کابینت قرار دهید تا ساقه آنها به سمت بالا باشد زیرا این قسمت از میوه آخرین قسمتی است که می رسد.


12. تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات: مارچوبه

غذای مرطوب کننده

مارچوبه اغلب قبل از آماده شدن برای طبخ خشک می شود، اما راهی وجود دارد که به اندازه کافی نرم و مرطوب نگه داشته شود. از همان روشی که برای نگهداری طولانی مدت گل استفاده می شود، برای مارچوبه نیز استفاده می شود. کف مارچوبه بریده شده را در یک کاسه یا فنجان آب قرار دهید. آن را در یخچال بگذارید و یک کیسه پلاستیکی روی سبزیجات بگذارید.

به این مطلب امتیاز بدهید
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا