سلامتیفواید

آیا می توانید پوست هلو را بخورید؟

هلو یک میوه خوشمزه است که فیبر را تامین می کند. ویتامین ها، و مواد معدنی. آنها را می توان به صورت خام، پخته یا پخته میل کرد. هلو و پوست هر دو خوراکی هستند، اما ممکن است تعجب کنید که آیا دلیلی برای اجتناب از پوست وجود دارد؟این مقاله به بررسی فواید و مضرات بالقوه خوردن پوست هلو می پردازد.

پوست هلو کاملاً ایمن (حتی سالم!) از نظر خوراکی است و اکثر مردم میوه را بدون پوست می خورند.

آنچه باید در مورد خوردن پوست هلو بدانید:

پوست کندن یا نه؟

این به شما بستگی دارد! به طور جدی، از هلو خود لذت ببرید و به تحلیلگران پوست گوش ندهید.

با این حال، اگر پوست را می خورید، ابتدا باید آن را کاملا بشویید. فقط آن را با آب گرم بشویید و پوست را با یک حوله کاغذی یا برس سبزیجات کاملاً بشویید (این برس OXO با کیفیت بالا در آمازون فقط 5.99 دلار قیمت دارد). یک حمام خوب تنها راه برای خلاص شدن از شر تمام آلودگی ها، میکروب ها و باقی مانده های شیمیایی است که می تواند شما را بیمار کند.

پوست هلو چه مزه ای دارد؟

به من می گویند طعم کمی ترش دارد و پوست لقمه ای دارد. یام؟

چرا پوست هلو مبهم است؟

نگران کننده ترین چیز در مورد خوردن پوست هلو، حداقل برای من، پوست رنگ پریده است.

کارشناسان مطمئن نیستند که چرا هلوها غیرقابل تشخیص هستند، اما برخی معتقدند این پوشش برای افزودن یک لایه محافظ اضافی به لایه نرم (که تمایل به پوسیدگی زودرس دارد، به خصوص زمانی که مرطوب است) وجود دارد. همچنین می تواند از میوه در برابر حشرات مضر محافظت کند.

تغذیه پوست هلو

خبر خوب، پوست خواران! پوست هلو سرشار از سلامتی است ویتامین ها و مواد مغذی این منبع غنی از این است:

بهترین راه برای پوست کندن هلو

به هر حال، برخی از ما افراد با ذهن بسته همیشه درگیر فکر خوردن پوست هلو خواهیم بود. هلو را با چاقوی تیز پوست نگیرید یا بدون چاقو نروید: هلوها را با جوشاندن آن ها تمیز کنید و بلافاصله به حمام یخ زده منتقل کنید، بگذارید تا خشک شوند و سپس به آرامی پوست را با انگشتان خود پاک کنید.

فواید

پوست هلو برای انسان غیر سمی است و عموماً سمی است امن برای خوردن. حتی می تواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد.
هلو کامل منبع خوبی از انرژی برای کربوهیدرات های پیچیده، فیبر، ویتامین ها، و مواد معدنی آنها همچنین آنتی اکسیدان هایی را ارائه می کنند که با مولکول های فعال به نام رادیکال های آزاد که باعث آسیب اکسیداتیو می شوند و می توانند منجر به بیماری شوند، مبارزه می کنند.

پوست هلو، به ویژه، مقدار زیادی از 3 گرم فیبر موجود در یک هلو بزرگ را تامین می کند. بنابراین، خوردن هلو با پوست آن بهترین راه برای دریافت بیشترین فیبر از آن است.

میوه‌های غنی از فیبر به حرکات منظم روده کمک می‌کنند و با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط هستند.
پوست هلو همچنین حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی زیادی است که شامل پلی فنول هایی مانند اسید کافئیک و اسید کلروژنیک به جای گوشت است.

یک مطالعه قدیمی نشان داد که بادام زمینی هلو دو برابر بیشتر از گوشت حاوی پلی فنول است. پوست هلو نیز فیبر بیشتری نسبت به کره بادام زمینی داشت.

مطالعه دیگری بر روی موش ها که اثرات قسمت های مختلف هلو را بر استرس اکسیداتیو و التهاب بررسی کرد، نشان داد که پوست هلو اثرات محافظتی مهمی بر آسیب اکسیداتیو کلیه ها، کبد و مغز دارد.
همانطور که گفته شد، گوشت هلو تازه نیز اثرات محافظتی از خود نشان داد.

اگرچه تحقیقات بیشتر و مطالعات انسانی مورد نیاز است، اما این یافته ها نشان می دهد که خوردن هلو روی پوست آن احتمالا محافظت بیشتری در برابر آسیب و التهاب در بدن ایجاد می کند.

به این مطلب امتیاز بدهید
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا